עיצוב קרמי וזכוכית: קורס

כלי ישראלי

5002103
בן ששון מולי, פרופ', סמסטר ב', יום ג', 14:00-17:00
2.0
כלי ישראליאוכל וכלי אוכל כסוכני תרבות ומזיגה בין תרבויות.בעבודת הסטודיו נחקור האם קיימים מאכלים ישראליים אשר יש מקום ליצור עבורם כלים מיוחדים. נבדוק כיצד אומצו מאכלים אשר הגיעו לתרבות האוכל הישראלית מתרבויות אחרות, והאם יש מקום לתרבת מנהגי אכילה ישראליים, על ידי יצירת כלים ייחודיים בקרמיקה וזכוכית. תהליך הלמידה הוא הכנה לעבודת סטודיו של ייצור סדרות קטנות וייחודיות. ערכים נוספים בהם יעסוק הסטודיו: מחקר אנתרופולוגי, מחקר שוק, קשרי יוצר לקוח.עם סיום הקורס אנו מתעתדים לקיים "תארוחה", הכוונה לתערוכה/ארוחה, עם הכלים שיופקו. מעמד המבקש תוצרי איכות.הקורס מתאים לכל תחומי ההתמחות הנלמדים במחלקה.