עיצוב קרמי וזכוכית: קורס

גאדג'טים למטבח

5002103
בן ששון מולי, פרופ', סמסטר ב', יום ג', 14:00-17:00
2.0
סחיטת פרי, חליצת גלעינים, פילוח, טחינה ועוד, הן מלאכות הדורשות כלים מיוחדים. בתרבות העולמית ניתן למצוא מגוון כלים המותאמים לפעולות אלו, אשר אופיים עיצובי פיסולי ומאפשר ביצוע בחומרים מגוונים. הקורס ידון בפיתוח כלים מקרמיקה וזכוכית, בהשראת תפיסות קולינריות ועיצוביות, על ידי התאמת הכלי לתפקוד הייחודי לו. בעבודת הסטודיו תבחר אופציה אחת לביצוע ממגוון סקיצות. תהליך הלמידה הוא הכנה לעבודת סטודיו לייצור כלים ייחודיים, אשר אופיים משלב בין עיצוב לפיסול.הקורס מתאים לכל תחומי ההתמחות הנלמדים במחלקה.