כנס : ערים חכמות | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

כנס : ערים חכמות

תאריך:
21.11.18

מכון צבי מיתר לחדשנות טכנולוגית, משפט ואתיקה, מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן, בית הספר לקיימות ורשות מחקר וחדשנות בצלאל

יום רביעי, 21 בנובמבר, 2018 , בשעה 16:30 (סיום משוער 20:00) אולם EL03 , בניין אדלסון ליזמות, קמפוס המרכז הבינתחומי, רח’ כנפי נשרים, הרצליה

לצפיה במודעה ולפרטים נוספים

לפרטים נוספים באתר הכנס

להרשמה

סיקור במדיה - ערוץ 10

הכנס "ערים חכמות" הוא חלק ממחקר דו שנתי משותף לראשות המחקר והמחלקה לארכיטקטורה בבצלאל ומכון צבי מיתר לחדשנות טכנולוגית, משפט ואתיקה מהמרכז הבינתחומי בהרצליה.
המחקר עוסק בהשפעות של השינויים הטכנולוגיים על המרחב הפרטי והציבורי וההשלכות החוקיות והאתיות של השינויים האלה.
במסגרת הכנס יוצגו בפואייה, בכניסה סרטון ועבודות סטודנטים שהשתתפו בקבוצת המחקר בשנה שעברה שעוסקות בין השאר בבחינה של חומרי בניה חדשים והתועלת שלהם בזמן אסון טבע- מקרה בוחן- צונאמי, בבדידות וברכב אוטונומי לילדים. העבודות פותחו בסטודיו במחלקה לארכיטקטורה בבצלאל ובמקביל נחקרו על ידי סטודנטים ממכון צבי מיתר. התוצאה הייתה שהמחקר והפיתוח השפיעו אחד על השני במהלך העבודה המשותפת והתוצאה בהתאם.
מטרת הכנס היא לבחון ולפתוח את שאלות המחקר אל מול גופים נוספים, הן מהאקדמיה והן מהתעשייה, כאשר בנוסף לקבוצת המחקר המקורית, הצטרפו לכנס גם מכון גזית גלוב לחקר נדל"ן ובית הספר לקיימות מייסודן של החברה לישראל כיל ובזן.

16:30 התכנסות

17:00 ברכות ודברי פתיחה
פרופ' אמנון להבי, דיקן, בית ספר הארי רדזינר למשפטים, הבינתחומי הרצליה
פרופ' דב גרינבאום, מנהל מכון צבי מיתר לחדשנות טכנולוגית, משפט ואתיקה, הבינתחומי הרצליה