אירוע חשיפת פביליון בצלאל ע״ש הנרי אורבך | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

אירוע חשיפת פביליון בצלאל ע״ש הנרי אורבך

תאריך:
8.6.23

בית הספר לארכיטקטורה מזמין לאירוע חשיפת פביליון בצלאל ע״ש הנרי אורבך לשנת 2023.

פביליון בצלאל הינו ביתן ארעי במרכז ירושלים המהווה במה ליצירה של סטודנטים/ות לאירועי תרבות של האקדמיה ולפעילות עירונית-קהילתית. הפביליון הוא פרויקט משותף של של סטודנטיות וסטודנטים מבית הספר לארכיטקטורה ומהמחלקה לתקשורת חזותית בהובלתן של אדריכלית דבורה פינטו פדדה, אדריכלית עליאל קיי והמעצבת מיכל סהר.

פרויקט הפביליון מתרחש בכל שנה במיקום ובמופע אדריכלי שונה; באירוע זה תוצג תוכנית הפביליון 2023 המתוכנן להיפתח בחודש יולי הקרוב במרחב הציבורי של קמפוס מנורה. הפביליון יהווה במה לאירועי תרבות של בתי הספר בקמפוס; סטודיו למשחק ניסן נתיב, בית הספר למוסיקה מן המזרח, בית הספר סם שפיגל לקולנוע וטלוויזיה ובית הספר לתיאטרון החזותי.

הפרויקט הוא שיתוף פעולה בין בצלאל, עיריית ירושלים וחברת עדן, בתמיכת הקרן לירושלים ומשפחת אורבך.

יום חמישי | 8.6.23 | 13:00
בית הספר לארכיטקטורה