אירועי פביליון 2023 | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

אירועי פביליון 2023

תאריך:
3.7.23

בית הספר לארכיטקטורה מזמין את הקהל הרחב לאירועי פביליון בצלאל ע״ש הנרי אורבך לשנת 2023.

פביליון בצלאל הינו ביתן ארעי במרכז ירושלים המהווה במה ליצירה של סטודנטים וסטודנטיות לאירועי תרבות של האקדמיה ולפעילות עירונית-קהילתית. הפביליון הוא פרויקט משותף של של סטודנטיות וסטודנטים מבית הספר לארכיטקטורה ומהמחלקה לתקשורת חזותית בהובלתן של אדריכלית דבורה פינטו פדדה, אדריכלית עליאל קיי והמעצבת מיכל סהר.

השנה מתארח הפביליון במתחם קמפוס האמנויות ירושלים, ויחגוג את המעבר של בתי הספר לאומנויות אל הקמפוס החדש במרכז העיר: הפביליון יהווה במה לאירועי תרבות של בית הספר סם שפיגל לקולנוע ולטלוויזיה, בית הספר לתיאטרון החזותי, המרכז למוזיקה מן המזרח, סטודיו למשחק ניסן נתיב ולהקת המחול קולבן דאנס.

הפרויקט הוא שיתוף פעולה בין בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים, עיריית ירושלים ועדן - החברה לפיתוח כלכלי בירושלים ובתמיכת משפחת אורבך.

3.7.23-2.8.23 | קמפוס אמנויות ירושלים (רחוב בצלאל 11)

הכניסה פתוחה לקהל הרחב