פביליון בצלאל | פתיחה חגיגית | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

פביליון בצלאל | פתיחה חגיגית

תאריך:
10.7.23

בית הספר לארכיטקטורה מזמין את הקהל הרחב לערב השקת מבנה הפביליון של בצלאל 2023 ע״ש הנרי אורבך. פביליון בצלאל מתקיים זו השנה השנייה ומהווה במה ליצירה של סטודנטים וסטודנטיות לאירועי תרבות של האקדמיות הפועלות בירושלים ולפעילות עירונית־קהילתית.
בתחילת חודש יולי יפתח הפביליון במתחם קמפוס האמנויות ירושלים ויחגוג את המעבר של בתי הספר לאמנויות אל הקמפוס החדש. הפביליון יהווה במה לאירועי תרבות של סטודיו למשחק ניסן נתיב, בית הספר למוסיקה מן המזרח, בית הספר סם שפיגל לקולנוע וטלוויזיה ובית הספר לתיאטרון החזותי.

הקמת הפביליון היא יוזמה של בית הספר לארכיטקטורה בבצלאל, ומהווה פרויקט משותף של סטודנטיות.ים מבית הספר לארכיטקטורה וסטודנטיות.ים מהמחלקה לתקשורת חזותית, בהובלתן של אדריכלית דבורה פינטו פדדה, אדריכלית עליאל קיי והמעצבת מיכל סהר.
הפרויקט הוא שיתוף פעולה בין בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים, עיריית ירושלים, הקרן לירושלים, ועדן — החברה לפיתוח כלכלי בירושלים, בתמיכת משפחת אורבך.
האירוע יתקיים במעמד ראש עיריית ירושלים, מר משה ליאון ונשיא האקדמיה פרופ׳ עדי שטרן.

יום שני | 10.7.23 | 19:00 קמפוס ירושלים לאמנויות
רח׳ בצלאל 11, ירושלים