חדשות ואירועים

אבגדהוש

אירוע

ברברה אהרונסון - About Expectations, Preconceptions and Beauty

(24.5.2012, 18:00, במחלקה לארכיטקטורה, רח' בצלאל פינת שמואל הנגיד, ירושלים, )

ברברה אהרונסון - About Expectations, Preconceptions and Beauty

יום חמישי 24.5.12 בשעה 18:00 במחלקה לארכיטקטורה

ברברה אהרונסון, שותפה בכירה במשרד "שלמה אהרונסון אדריכלים", בוגרת תואר ראשון באדריכלות נוף באוניברסיטת ווינשטפאן, מינכן, גרמניה ותואר שני בהצטיינות יתרה באוניברסיטת הארווארד, קיימברידג' מסצ'וסטס.

מהי הדרך הנכונה להתאים את תכנון הנוף עבור אתר ופרויקט מסוימים? - שאלה זו היא חשובה תמיד וקריטית במיוחד עבור אדריכלי נוף אשר עובדים באזורי אקלים צחיח.
שאיפת האדם ל"ירוק" אינה פחותה תחת תנאים יבשים וחמים, אך המחיר אותו יש לשלם עבור מימושה הוא גבוה מבחינה סביבתית וכלכלית.
אנו יודעים כיום כי עלינו להיפרד מהסטראוטיפים המקובלים של יופי "ירוק" על מנת לייצר פרויקטים סתגלניים ועמידים.
שינוי  זה מוביל בסופו של דבר לעיצוב מסוג חדש המשנה את התפיסה המקובלת, ומהווה אם כן היבט נוסף, "חינוכי" של עבודתנו.
עלינו להכיר את מקורם של הרעיונות והדעות הקדומות אודות יופיו של הנוף. הכרות זו מסייעת בהבנת ההתניות התרבותיות ועשויה לרמוז לנו על הדרך לשנותן.
כחלק מהניסיון של משרדנו, נתאר כיצד גישות תכנוניות שונות מקדמות מודלים אלטרנטיביים של יופי נופי בר קיימא.