חדשות ואירועים

אבגדהוש

אירוע

A DMI Night Out Event - ניהול העיצוב ככלי ליצירת ערך משותף

(16.1.2013, 17:00 – 21:00, מרכז פליציה בלומנטל למוזיקה, ביאליק 26, תל אביב)

התוכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי - ההתמחות בניהול עיצוב
A DMI Night Out Event
יום עיון בנושא :  ניהול העיצוב ככלי ליצירת ערך משותף
יום רביעי, 16 בינואר 2013, בשעות 17:00 – 21:00
מרכז פליציה בלומנטל למוזיקה, ביאליק 26, תל אביב

כמענה לצמצום תמיכת ממשלות מערביות רבות בשירותים חברתיים, מתהווים פתרונות חדשים. אחת מהתוצאות היא שינוי בגישת תאגידים: מפעילות פילנתרופית בדרך של תרומה לארגונים חברתיים, אל "יצירת ערך משותף" על ידי תכנית אסטרטגיות שיוצרות ערך משותף לעסקים קטנים, לחברה, לסביבה ולארגונים חברתיים יחד עם קידום מטרות עסקיות של התאגידים.
תאגידים ישראליים ובינלאומיים הבינו שכדי שיוכלו לשמר את המיצוב של מותגיהם, עליהם להקדיש משאבים ומאמצים לקידום רעיונות בשדה החשיבה החברתית, הגנת הסביבה, בריאות הציבור, בטיחות הדרכים, מניעת אלימות ועוד. במקביל, טכנולוגיות חדשות מעצימות את יכולות האזרחים להוות גורם משמעותי בפיתוח והנגשת שירותים חברתיים.
כנס זה דן באופן בו ניהול העיצוב מתבסס ככלי מרכזי בפיתוח ושימור מותגים רבי עוצמה על ידי מינוף של מתודות ומדיות עיצוביות מקובלות כגון עיצוב מוצר, עיצוב אריזה, עיצוב שירות וכדומה, לקידום רעיונות חברתיים וסביבתיים כדוגמת צמצום השימוש בדלקים, קיימות, תזונה, סגנון חיים בריא ועוד.
הכנס התקיים בחסות ניאופרם ישראל ובמסגרת אירועי DMI Night Out של ארגון הגג העולמי של מנהלי העיצוב.

דוברים:

דניס וויל, סגן נשיא לעיצוב וקונספט, תאגיד מקדונלד'ס, ומרצה בתוכנית לניהול עיצוב בבצלאל בסמסטר חורף תשע"ג.
דר' גשה ג'וסט, מנהלת החדשנות של חברת דויטשה טלקום וראש המכון למחקר עיצובי, מעבדות החדשנות אוניברסיטת האומנויות ברלין.
ד"ר רן רבן, מרצה לניהול מותג במסלול 'ניהול עיצוב'
פרופ' עזרי טרזי, מרצה בתוכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי.

תוכניה:

סדר היום :
17:00 - 17:30  קבלת פנים
17:30 - 17:40  פתיחה
17:40 - 17:50  ברכות, מיכל איתן, ראש התוכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי בבצלאל
17:50 - 18:20 הרצאה, דר' גשה גו'סט, מנהלת המעבדה למחקר עיצובי באוניברסיטת האומנויות בברלין בשיתוף עם חברת דויטשה טלקום
18:20 - 18:40  הרצאה, רן רבן, מרצה לניהול מותג בהתמחות בניהול עיצוב בבצלאל
18:40 - 19:20  הפסקת קפה וכיבוד קל
19:20 - 19:50  הרצאה, פרופ' עזרי טרזי, התוכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי בבצלאל
19:50 - 20:20 הרצאה, דניס וויל, סגן נשיא לעיצוב וקונספט, מקדונלד ומרצה לעיצוב שירות בהתמחות בניהול עיצוב בסמסטר חורף תשע"ג
20:20 - 21:00    דיון פתוח לקהל, יצירת ערך משותף על ידי ניהול העיצוב