חדשות ואירועים

אבגדהוש

אירוע

מרצה אורח - פרנץ צ'ן : The Story of Franz Collection

(27.11.2014, אולם הקולנוע בבית הנסן, רח' גדליהו אלון 14, ירושלים, )

התכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי שמחה לארח את פרנץ צ'ן להרצאת אורח בנושא:
The Story of Franz Collection - the Road from a Small Taiwanese OEM to a World Class Brand
ההרצאה תתקיים ביום חמישי ה-27.11.14 באולם הקולנוע (1.8) בבית הנסן בשעה 12:45

פרנץ צ'ן הכניס את החדשנות לעולם המסורתי של ייצור הפורצלן - מעיצוב ממוחשב וייצור דגמים באמצעות מדפסות תלת מימד ועד ייצור סדרות ייחודיות לאירועים מיוחדים, כולל מתנות רשמיות לשועי עולם. הוא פיתח תהליכי יצור חדשניים המאפשרים לחסוך באנרגיה ולשרוף כלים בטמפרטורה נמוכה ביותר מ-100 מעלות צלזיוס מהטמפרטורה המקובלת קודם לכן, כאשר נר לרגליו - חידוש המסורת והמורשת של התרבות הסינית (כולל הקרבה לטבע), תוך עדכונן והתאמתן לעיצוב מודרני. בשנת 2012 דורג פרנץ צ'ן על ידי המגזין "פורבס אסיה" כאחד מ-25 הסינים המשפיעים בעולם בתחום האופנה והעיצוב.

מותג הפורצלן של פרץ צ'ן Franz Collection  זכה בשנתו הראשונה בפרס"Best in gift", ולאחר  מכן בפרסים רבים נוספים. כיום המותג שלו מונה 6000 מוקדי מכירה ברחבי העולם. סיפור עלייתו המטאורית של פרנץ צ'ן נלמד בבית הספר למינהל עסקים של אוניברסיטת "הרווארד".