חדשות ואירועים

אבגדהוש

אירוע

עירוניות במרחבים במחלוקת - URBANISM IN CONTESTED SPACES

(19.4.2017, 18:30-20:00, בית הנסן, גדליהו אלון 14 ירושלים, )

URBANISM IN CONTESTED SPACES

דיון פתוח לציבור | PUBLIC DEBATE
19.4.17
18:30-20:00
בית הנסן, גדליהו אלון 14 ירושלים Hansen House, 14 Gedalyahu Alon St., Jerusalem |

מרצה אורח:             Guest Lecturer:
Socrates Stratis | Department of Architecture, University of Cyprus

דוברים:
אדר' אורי שלום | בצלאל, סטודיוStability  לאדריכלות ועיצוב אורבני

Discussants:
Ori Scialom, Architect | Bezalel Academy, Studio Stability for Architecture and Urban Design

פרטים נוספים באירוע בדף הפייסבוק של התכנית.

על האירוע:
הרצאת אורח של האדריכל Socrates Stratis, העוסקת ביחסי הגומלין האורבניים במרחבים השרויים במחלוקת או במציאות של אי-וודאות. דרך בחינת הערך האסטרטגי של ארכיטקטורה כמנגנון אורבני ושל הפרקטיקות החברתיות הנגזרות ממנה, סטראטיס מנסח מחדש את המימד הפוליטי בארכיטקטורה ותר אחר דרכים בהן הפרקטיקה האדריכלית משלבת סוגיות פוליטיות באופן יצירתי וממקמת עצמה במערך רחב יותר של שחקנים אורבניים. האירוע הפתוח לציבור הינו חלק מסדנת סטודנטים בינלאומית על העיר ירושלים, במסגרתה מתארחים בתכנית סטודנטים מהמחלקה לארכיטקטורה באוניברסיטת קפריסין. הכניסה לאירוע חופשית ללא צורך בהרשמה מראש, הנכם מוזמנים!