תלמידי בצלאל יעצבו אריזה עבור טבע | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

תלמידי בצלאל יעצבו אריזה עבור טבע

פורסם ב
8.4.10

צוות השופטים החליט להעניק את המקום הראשון במשותף לסטודנטים במחלקה לתקשורת חזותית: דן גרינברג ואחוה כהנא.

בשלב הבא יועברו העבודות הזוכות למעצב הבינלאומי עדלי סטוק, מרצה במחלקה לתקשורת חזותית, יותאמו לצרכי השוק ומהן תיבחר האריזה אשר תודפס ותשמש כאריזת המוצר.

בתחרות אשר התקיימה במחלקה לתקשורת חזותית, באקדמיה בצלאל לאמנות ועיצוב, נבחרו 3 הצעות כטובות ביותר. למקום השלישי הגיעה הילה לביא והצעותיהם של אחוה כהנא ודן גרינברג נבחרו למקום הראשון.  לאחר מקצה שיפורים תבחר אחת מהן ותעלה למדף מוצרי טבע.

לתחרות העיצוב של טבע ובצלאל, ניגשו 24 סטודנטים משנה ג' במסגרת קורס "טיפוגרפיה ככלי תקשורת", במחלקה לתקשורת חזותית בבצלאל. הקורס, שהנחה עדי שטרן, ראש המחלקה לתקשורת חזותית, עוסק בארגון מידע ותרגומו אל השפה הטיפוגרפית ככלי פרשני, מתווך ומתקשר.

המעצבים הציגו את הצעותיהם בפני חבר השופטים עליו נמנו הדר מרחב-נאמן, מנהלת מחלקת תרופות ללא מרשם בטבע ישראל, עפרי מלר-פרי, מנהלת מותג "אקמול פוקוס", המעצב הבינלאומי עדלי סטוקמנכ"ל חברת Adlai & Partners, גדעון עמיחי מנהל קריאייטיב ראשי ומנכ"ל משותף במשרד הפרסום שלמור אבנון עמיחי Y&R/ אינטראקטיב תל אביב ישראל, ראש המחלקה עדי שטרן ונעם שכטר, מרצה במחלקה לתקשורת חזותית בבצלאל.

התחרות בבצלאל נערכה במסגרת שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין חברת התרופות טבע והאקדמיה בצלאל לעיצוב אריזות "אקמול פוקוס" המתמחה בטיפול במיגרנה.