חדשה

חינוך לעיצוב בינתחומי ורב תרבותי בבצלאל

(10.9.2017)

(התמונה צולמה על ידי הסטודנט מתן מרקס בסלאמס (דרהבי) Dharavi במסגרת הקורס קטן זה יפה 2016)

קב' מחקר לקיימות יישומית פרסמה מאמר בכתב העת Design Journal המתאר את פעילותה בקורס  'קטן זה יפה' המשותף עם אקדמיה מהודו

קישור למאמר :  PBL 2.0. Interdisciplinary, multicultural transformative sustainable education for design students,

המאמר מתאר את הפדגוגיה שפיתחנו עבור הקורס 'קטן זה יפה' שמתקיים בבצלאל ובמומבאי במקביל מדי קיץ. הפדגוגיה, מתבססת על כלי לימוד שמתמקדים בעיצוב בינתחומי ובהטמעת נקודות מבט רב תרבותית בתהליך העיצוב המקיים. השנה, פרויקטים מתוך הקורס יוצאים להמשך פיתוח וביצוע על ידי הסטודנטים בקהילות ירושלמיות.
לפרטים נוספים על הקורס

מרצי הקורס:
רותי קנטור ממחלקה לתקשורת חזותית
אד' ברק פלמן מהמחלקה לאדריכלות
אלעד פרסוב מהתכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי
Dr. Roshni Udyavar Yehuda, Head of Rachana Sansad’s Institute of Environmental Architecture, Mumbai, India

מרצים שותפים:
אד' קרן וינר המחלקה לאדריכלות בצלאל,