קול קורא להצעת פרויקטים לתחרות Falling Walls Lab | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

קול קורא להצעת פרויקטים לתחרות Falling Walls Lab

פורסם ב
1.8.19

בצלאל מזמינה, במסגרת החברות במאגד JLM-Impact, סטודנטים, בוגרים וסגל אקדמי להגיש פרויקטים לתחרות הבינלאומית Falling Walls Lab.

Falling Walls Lab היא תחרות בינלאומית המקדמת רעיונות פורצי דרך ומבקשת לחבר יזמים ומדענים בתחומים שונים ברמה הגלובלית. התחרות פתוחה לסטודנטים בכל התארים וכן לחברי סגל, יזמים ותעשיינים צעירים (עד גיל 35). המתמודדים בתחרות נדרשים להציג בשלוש דקות רעיון ייחודי וחלוצי, מחקר או מודל עסקי.
התחרות נערכת בכ-90 מוקדים ברחבי העולם והזוכה מכל מוקד מוזמן להציג בגמר הגדול בברלין במסגרת כנס Falling Walls בפני מאות מוזמנים ובהם חוקרים מובילים, זוכי פרס נובל, בכירים מגופי מחקר יוקרתיים, יזמים, משקיעים, נציגי חברות, אנשי ממשל וגופי מגזר שלישי.

מאגד JLM-Impact (המובל על ידי בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים, האוניברסיטה העברית בירושלים, עזריאלי - מכללה אקדמית להנדסה(. מוביל השנה את התחרות הישראלית שפתוחה לתלמידים, חוקרים ויזמים מכל המוסדות האקדמיים בארץ. במסגרת התחרות - המאגד יממן את הנסיעה של הזוכה הישראלי להציג ולהתחרות בתחרות הגלובלית בברלין ב- 8-9.11.

לפרטים נוספים והגשת מועמדות