רותם פינץ וניב ארביב מבית הספר לארכיטקטורה זכו בתחרות Architecture for Peace | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

רותם פינץ וניב ארביב מבית הספר לארכיטקטורה זכו בתחרות Architecture for Peace

פורסם ב
13.7.23

רותם פינץ וניב ארביב סטודנטים משנה ג' מבית הספר לארכיטקטורה זכו במקום השני בתחרות האדריכלות הבינלאומית Architecture for Peace.

הפרויקט של פינץ וארביב נעשה במסגרת סטודיו 6/8, בהנחיית אדר׳ דניאל זרחי ואדר׳ יותם אורון, שעסק בתכנון מבנה מוסד ציבורי בעל תוכנית ברורה ומוגדרת ובחן כיצד ניתן לתרגם רעיונות מופשטים לארכיטקטורה קונקרטית.

הדמיה של בית ספר באפריקה מבט מתוך הכיתה
רותם פינץ וניב ארביב

כל הסטודנטים והסטודנטיות בסטודיו השתתפו בתחרות אדריכלית המיועדת לסטודנטים, לתכנון בית ספר יסודי בהיקף של כ-650 מ"ר באזור כפרי בדרום סנגל, אפריקה, כשעל הפרויקטים לעשות שימוש בטכנולוגיות בניה מקומיות ולהוות פתרונות ברי קיימא; בין צוות השופטים ניתן למנות את האדריכלים קנגו קומה, בנדטה טאגליאבו ומנואל איירס מתיאוש.

לאתר התחרות