ספריה וארכיון דיגיטלי
المكتبة والأرشيف الديجيتالي
Library & Digital Archive

ע"ש מילדרד ופיליפ גודקין

הספריות והארכיון יהיו סגורות  באופן חד פעמי, ביום שני הקרוב, 21 יוני, בין השעות 10:45 עד 15:45

הספרייה המרכזית בהר הצופים וספרית המחלקה לארכיטקטורה הנמצאת בבניין המחלקה בעיר,
כוללות כ – 70,000 כרכים של ספרים, כתבי עת, תקליטורים, קלטות וידיאו, סרטי די.וי.די. הספרייה מספקת גישה למאגרי מידע הנוגעים לתחומי הלימוד באקדמיה ולתחומים משיקים. הסטודנטים מוזמנים לעיין בספרים הנמצאים באולמות הקריאה של הספריות, ורשאים לשאול ספרים אלו בכפוף
לנוהלי ההשאלה. שאילת החומר הספרייתי מתאפשרת רק עם הצגת כרטיס סטודנט אישי ומעודכן לשנת הלימודים הנוכחית.
הכרטיס אינו ניתן להעברה.

כלי גילוי המידע הספרייה EDS הוא תוכנת (EBSCO Discovery Service) , המאגדת את כל בסיסי הנושאים של הספרייה במטרה ליצור חווית משתמש נוחה עבור מחקר. המערכת מאפשרת גישה למגזינים מקוונים, עיתונים כתבי עת וספרים אלקטרוניים.
זוהי תוכנה בה משתמשות אוניברסיטאות ומכללות נבחרות בישראל ובעולם.

חיפוש מידע בתוכנה מאפשר בכניסה מכל מחשב באקדמיה והן באמצעות כניסה מהבית (באמצעות שם משתמש וסיסמה הניתנים לסטודנטים, למרצים ולסגל מנהלי). התוכנה מאפשרת לבצע הארכת זמן השאלה, הזמנת ספרים, יצירת מדף אישי ועוד.

במהלך שנת הלימודים תינתן הדרכה לסטודנטים של שנה א', להכרת אוסף הספרייה ולהכרת שיטות החיפוש השונות באוסף זה. הדרכות מתקדמות יותר והדרכות להכרת מאגרי המידע יינתנו לסטודנטים במשך שנת הלימודים.
כמו כן, מתקיימות הדרכות במאגרי מידע מקוונים לסטודנטים של שנה ב' לקראת כתיבת עבודות פרו"ס והדרכות לתארים שניים.

השאלת ספרים מספריית האוניברסיטה העברית בהר הצופים:
קיים הסדר עפ"י ניתן לשאול ספרים מספריית האוניברסיטה בהר הצופים. פרטי ההסדר מפורסמים באתר הספרייה.