ערב מדע ועיצוב: חומרים חכמים - מדע ועיצוב Back To Back | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

ערב מדע ועיצוב: חומרים חכמים - מדע ועיצוב Back To Back

תאריך:
28.3.19

שיתוף פעולה פורץ דרך בין המכון לכימיה באוניברסיטה העברית ומסלול אודות עיצוב בתכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי

יום חמישי, 28.3.2019, בשעות 19:30-021:30, בבית הנסן רחוב גדליהו אלון 14, ירושלים

לצפייה בהזמנה , רשימת משתתפים ולוח זמנים

שני התחומים נפגשים בערב מסכם של שיתוף פעולה פורץ הדרך בין המכון לכימיה באוניברסיטה העברית ומסלול אודות עיצוב בתכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי בבצלאל. הקורס פעל כמעבדה הרואה בטכנולוגיות הדפסה תלת מימד ופיתוח חומרים חכמים תחומי חקר המדגימים באופן חד וברור את הצורך בחשיבה עיצובית וחקירה חומרית לצד מחקר מדעי. מדענים ומעצבים כונסו יחדיו, סטודנטים לכימיה וסטודנטים לעיצוב, על מנת לפתח חומרים, שימושים, השערות וסיפורים חדשניים דרך דיאלוג ועשייה המתרחשים בתווך שבין התהליכים, הכלים ומתודולוגיות המחקר העיצוביים לאלו המדעיים. המפגש יצר מסגרת סינרגטית שמטרתה למצות שני תהליכים מרכזיים במחקר ופיתוח - יצירה ועיצוב של חומרים חדשים ומציאת שימושים מעשיים ורעיוניים עבורם. הערב יתפקד כתצוגת תכלית של תוצרי שיתוף הפעולה המסקרן הזה.

דימויים מימין לשמאל (ניתן לראות תמונה מלאה בהקלקה על הצלמית):
הזמנה
אוכל למחשבה : מיכל אביתר - פרופ' שלמה מגדסי - ד"ר לירז לרוש (4 )
הווה, עבר, עתיד : עומרי פישר - פרופ' שלמה מגדסי - ד"ר מיכאל ליאני (2)
בונים במלח : ליה ברוס - פרופ' דניאל מנדלר (1)
       -           : ענת גולן - פרופ' דני מנדלר (1)
       -           : לירון דובר - פרופ' שלמה מגדסי (1)