פרויקט BAUNOW עובר לברלין | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

פרויקט BAUNOW עובר לברלין

תאריך:
11.10.19

שיתוף הפעולה בין תכנית התואר השני בעיצוב תעשייתי ואוניברסיטת אנהלט למדעים יישומיים בדסאו מוצג בשבוע העיצוב ברלין 2019

פרויקט BAUNOW מוצג בימים אלה בשבוע העיצוב ברלין במסגרת #RESOLUTION!, תערוכה של State of DESIGN בשיתוף Kunstgewerbemuseum of the Staatliche Museen zu Berlin.
במלאת 100 שנה להקמת ביה״ס ״באוהאוס,״ הפגיש פרויקט BAUNOW מעצבים.ות חוקרים.ות מהתואר השני בעיצוב תעשייתי, ומאוניברסיטת אנהאלט למדעים יישומיים בדסאו. בסדנאות משותפות ועשייה קבוצתית ואישית רקמו המשתתפים תערוכות בישראל ובגרמניה. בתערוכות הוצגו עבודות אשר יצרו המשתתפים יחד ולחוד סביב שאלות על הרלוונטיות של רעיונות הבאוהאוס היום: מה ניתן ללמוד מהם, ומה ניתן לעדכן או לשמר מהם.

אחרי שהוצג הפרויקט בבית הנסן במסגרת אירועי אוגוסט בסימן 100 שנה לבאוהאוס, נדד לשבוע העיצוב בברלין ומוצג שם בימים אלו.
11.10-3.11 | Staatliche Museen zu Berlin

עוד על הפרוייקט