השקת מגזין קוֹץ | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

בשיתוף מרכז רובינשטיין לאתגרים חוקתיים באוניברסיטת רייכמן
תאריך:
30.5.24

המחלקה לתקשורת חזותית בבצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים בשיתוף מרכז רובינשטיין לאתגרים חוקתיים באוניברסיטת רייכמן מזמינים להשקה החגיגית של מגזין קוֹץ - כתב עת רב־תחומי חדש המאגד מחשבות מחשבות על דמוקרטיה, על תרבות, ועל ישראליות שנתונה בתקופה מעברית. כתב העת דן במושגי היסוד של המציאות העכשווית, והופך בהם באופן רחב ואינטראקטיבי, תוך התעקשות על סדר יום אחר ועל מעורבות אזרחית פעילה.

כל גליון חודשי של קוץ מוקדש לנושא אחר, והופך בו באופן מפתיע ורב תחומי. לכל גליון נושא הוזמנו כותבים וכותבות לכתוב טקסטים מקוריים, העוסקים הן בכאן ובעכשיו והן בהקשר רעיוני רחב. עריכת ועיצוב המגזין נוצרו יחד כיצירה אחת, חריפה ובועטת, אשר שואלת שאלות נוקבות על מי אנחנו בעת הזו.

לגליון הראשון בנושא צנזורה

יוזמת ומייסדת המגזין: דינה זילבר

מערכת: דינה זילבר, יוסי קליין, פרופ׳ יניב רוזנאי

עריכה גרפית: איל זקין, דנה גז, ארז גביש