קול קורא : הכנס הארצי לסטודנטים/ות לתארים מתקדמים בתולדות האמנות ותרבות חזותית | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

קול קורא : הכנס הארצי לסטודנטים/ות לתארים מתקדמים בתולדות האמנות ותרבות חזותית

לזכרם של רוברט ה. סמית ופרופ' מנחם ברינקר ז"ל
פורסם ב
29.12.19

הגשת הצעות עד 1.3.2020

הכנס יתקיים ב 27 במאי 2020

לפרטים מלאים

החוג לתולדות האמנות באוניברסיטה העברית, התוכנית לתואר שני בעיצוב במכללת שנקר והתוכנית לתואר שני למדיניות ולתאוריה של האומנויות באקדמיה בצלאל מזמינים סטודנטיות וסטודנטים לתארים מתקדמים בתחום האמנות, העיצוב ולימודי התרבות החזותית והחומרית להציג עבודות מחקר בכנס הארצי השנתי לתלמידות ולתלמידי מחקר. הכנס מבקש לתת במה למחקרים חדשים, מתהווים ומתגבשים ממגוון דיסציפלינות ומכל מוסדות האקדמיים ברחבי הארץ. מטרת הכנס היא לחבר בין המגוון הרב של נושאי המחקר בתרבות חזותית, בין גישות המחקר השונות העוסקות בדימוי החזותי והחומרי ולהפגיש בין הסטודנטיות והסטודנטים שהם חלק מקהילת המחקר בתרבות, בעיצוב ובאמנות חזותית בישראל.

הצעות להרצאות במסגרת הכינוס יכללו:
1. הצעה להרצאה באורך של עד 300 מילים.
2. קורות חיים מקוצרים (עד 200 מילים) הכוללים את שמכם, כותרת המחקר, שלב הלימודים (תואר שני/שלישי) מוסד אקדמי, כתובת דוא"ל ומספר טלפון.
משך כל הרצאה 20 דקות (כתשעה עמודים כתובים בפונט 12 וברווח כפול).
כתובת למשלוח ההצעות: artstudentsIL@gmail.com
תאריך אחרון למשלוח ההצעות: 01.03.2020