נבחרו משתתפי המחזור ה-7 של תכנית עמיתי בצלאל | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

נבחרו משתתפי המחזור ה-7 של תכנית עמיתי בצלאל

פורסם ב
7.10.21

תכנית "עמיתי בצלאל" בשיתוף עם קרן אדמונד דה רוטשילד, מזמינה סטודנטים ובוגרים שזה עתה סיימו את לימודיהם, לפעול במרחב בית־ספרי ולחשוף תלמידים בערים ירושלים ובת-ים לאמנות ולעיצוב. בכל בית ספר פועל סטודיו משותף לסטודנטית ולבוגרת, במסגרת התכנית דו־שנתית שראשיתה בשנת הלימודים האחרונה לתואר וסיומה בתום שנת הלימודים שלאחר סיום התואר.

בשנה הראשונה בפרויקט, הסטודנט או הסטודנטית מכירים את בית הספר ומלמדים בו 4 שעות שבועיות, בתמורה למלגת שכר לימוד מלאה. בשנה השניה, כבוגר/ת צעיר/ה, מוענק לעמית/ה סטודיו לעבודה אישית וללימוד בבית הספר, מלגת מחיה חודשית וליווי אמנותי ואוצרותי. בסוף השנתיים מציגים בוגרות התכנית ובוגריה תערוכה במרכז אדמונד דה רוטשילד.

אלו שמותיהם של אמני ומעצבי המחזור השביעי, כולם סטודנטיות וסטודנטים בשנתם האחרונה ללימודים בבצלאל: בר וקנין מהמחלקה לאמנויות המסך, גלעד ברגר מהמחלקה לאמנות, יונתן רייזנר מהמחלקה לאמנות, יובל וולפה מהמחלקה לאמנות, יניב דראי מהמחלקה לאמנות, נדב דגני, מהמחלקה לארכיטקטורה, מרים רוט מהמחלקה לתקשורת חזותית וקמע זמורה מהמחלקה לאמנויות המסך. אלו מצטרפים למשתתפי התכנית בשנתם השניה: מיכאל בק, אייל בלבין, מור קסטין, עדי יאיר-זמורה, דנה תאיר, נועם דהאן, אשגר זמנה ונגה רוזמן.

תמונה