אדר' נוף נתנזון | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

אדר' נוף נתנזון

נוף נתנזון היא אדריכלית, מרצה וחוקרת מיחשוב ודיגיטציה באדריכלות. נתנזון שותפה במשרד Fonma Oniva Architects, מרצה במחלקה לארכיטקטורה בבצלאל ובמחלקה לעיצוב פנים, מבנה וסביבה בשנקר, וראש תחום פבריקציה דיגיטלית בבית הספר לאדריכלות נגב. היא בעלת תואר שני (SMArchS) ב-Design and Computation מהמכון הטכנולוגי של מסצ׳וסטס (MIT), ובעלת תואר ראשון באדריכלות (BArch) מאוניברסיטת תל אביב. המחקר של נתנזון עוסק באפשרויות לשלב חומרים חדשניים בתעשיית הבנייה, וביישומים שלהם באמצעות ייצור דיגיטלי נשלט מחשב. היא מתמקדת בהתאמה ובבנייה של מכונות חכמות, בהתאמה אישית ובייצור עצמי, לטובת ייצור דיגיטלי כמו הדפסות תלת מימד וכרסום נשלט מחשב. נתנזון היא גם עיתונאית, ובעבר שימשה כעורכת הראשית של טיים אאוט תל אביב, שם גם כתבה על נושאים של תכנון עירוני ואדריכלות. עבודותיה פורסמו בין היתר ב-IJAC (International Journal of Architectural Computing), וושינגטון פוסט, Designboom, Fast Company וגארדיאן.

צילום: דור קדמי