הילה בן ארי

אמנית רב תחומית, יוצרת במרחב מדיות כמו וידאו, מיצב, הדפס ופיסול ובדיאלוג עם תחומי המחול ותיאטרון. הציגה תערוכות יחיד במוזיאון הרצליה לאמנות עכשווית, המשכן לאמנות עין חרוד, Libby Gallery (פלורידה) ועוד. השתתפה בעשרות תערוכות קבוצתיות בגלריות ומוזיאונים ביניהם: מוזיאון תל אביב לאמנות, מוזיאון ישראל, מוזיאון פתח תקוה לאמנות The National Taiwan Museum of Fine Arts, - במסגרת הביאנלה של אסיה 2009, Orange County Museum of Art (קליפורניה), MAXXI Museum (רומא), Bonn Museum of Art (בון), National Museum of Contemporary Art (בוקרשט), The National Art Center (טוקיו).

בן ארי זכתה בפרסים רבים, ביניהם: פרס בתחום הוידאו לאמן בכיר מטעם משרד התרבות והספורט (2016), פרס פינס לגרפיקה ישראלית- מוזיאון ישראל, ירושלים (2016), Premio Combat Prize בתחום הוידאו (איטליה, 2016), פרס קרן אוסטרובסקי לאמנות וידאו וקולנוע ניסיוני, פסטיבל הקולנוע ירושלים (2016), פרס קולב - מוזיאון תל אביב לאמנות (2014), פרס עידוד היצירה מטעם משרד התרבות והספורט (2012) ועוד.

כמו כן, זכתה במענקי הפייס, Artis, Outset, קרן משפחת אוסטרובסקי, ובמלגות שהות יוקרתיות במוזיאון ,MACRO רומא (2013), וב- University of Florida, ארה"ב (2019) מטעם Israel Institute

עבודותיה נרכשו לאוספים פרטיים וציבוריים, ביניהם: אוסף מוזיאון תל אביב, אוסף מוזיאון ישראל, אוסף הבונדסטאג - ברלין, אוסף 'הארץ', ואוסף בנק דיסקונט.

תמונה
 Scales, 2018, הדפסת פיגמנט על נייר ארכיוני