שלי הרשקו-שר | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

שלי הרשקו-שר

שלי בוגרת המחלקה לצילום בבצלאל,אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים, בוגרת מכון כר"ם להכשרת מורים, ובעלת תואר שני בחינוך לאמנויות מאוניברסיטת לידס. התיזה שלה עוסקת בהתמודדות עם הפרעות קשב וריכוז בתהליכי היצירה בקרב סטודנטים לאמנות. יחד עם ד"ר עמלה עינת הוציאה את הספר "על חבל דק"/ ההוצאה גלילית העוסק בקשר בין לקויות למידה ויצירתיות. הספר מכיל עבודות של סטודנטים שנוצרו בהנחייתה במסגרת הקורס "לקויי למידה ויצירתיות" אותו  היא מלמדת משנת 1997.

שלי מרצה, אשת חינוך ודיקנית הסטודנטים. בין היתר לימדה בבית הספר  למחוננים "מרחבים", בבית הספר לחינוך מיוחד "גוונים" וריכזה את מגמת אמנויות העיצוב בתיכון עירוני א' במודיעין.

שלי יסדה ומנהלת מטעם האקדמיה  את  תכנית תעודת ההוראה של האוניברסיטה העברית בשיתוף עם בצלאל, הקימה בשנת 1997 את מערך התמיכה ללקויות למידה ובשנת 2003  את מערך קשרי אקדמיה קהילה  אשר התפתח עם השנים ומנוהל כיום במשרד בראשו היא עומדת.

תמונה
על חבל דק