ליאת סגל | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

ליאת סגל

אמנית מדיה עכשיוית המשלבת אמנות וטכנולוגיה. בעלת תואר שני במדעי המחשב וביולוגיה והתכנית הבין-תחומית על שם עדי לאוטמן מאוניברסיטת תל אביב, ותואר שני מאוניברסיטת מינרווה בסן פרנסיסקו, בהם התמחתה בביואינפורמטיקה, בינה מלאכותית ומערכות מורכבות. עבדה כחוקרת במעבדות החדשנות של מייקרוסופט ולימדה באקדמיה לאמנות ועיצוב, בצלאל, באוניברסיטה העברית, במכון הטכנולוגי בחולון ובמכללת סמינר הקיבוצים.

סגל זכתה בפרס שרת התרבות ליוצרים בתחומי האמנות הפלסטית לשנת 2019. עבודתיה הוצגו בגלריות ובמוזיאונים ברחבי העולם, לרבות במוזיאון ישראל, בבונדסקונסטהלה בבון, במוזיאון לאמנות שימושית בפרנקפורט, משכן האמנים הרצליה, מוזיאון הרצליה, מוזיאון פתח תקווה, מרכז רוטקו בדאוגבפילס לטוויה, משכן האמנים הרצליה, הגלריה האוניברסיטאית על שם גניה שרייבר, תל אביב, גלריה שרלו בפריז ובית הנסן בירושלים.

הילוך מקרי, ליאת סגל, משכן האמנים הרצליה
ליאת סגל, ׳הילוך מקרי׳, משכן האמנים הרצליה