רות סטנדר | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

רות סטנדר

עליתי עם בעלי מדרום אפריקה בשנת 1987. שני ילדינו נולדו בארץ. מאז 1991 אני מלמדת אנגלית כשפה זרה באוניברסיטה העברית.

התואר הראשון שלי הוא בפסיכולוגיה והיסטוריה, מ-UNISA (אוניברסיטת דרום אפריקה). יש לי תעודת הוראה, תואר שלאחר תואר ראשון בהוראה מתקנת מאוניברסיטת Witwatersrand  (דרום אפריקה) ותואר שני בספרות אנגלית מהאוניברסיטה העברית.

בשנותי כמורה באוניברסיטה לימדתי אנגלית לתלמידים שלמדו מדעי הרוח, מדעי החברה, מדעים מדויקים וסיעוד. אני מצפה בהנאה ללמד חומר חדש לסטודנטים יצירתיים ולעבוד עם ג'ואנה ושאר המורים ביחידה לאנגלית.

תמיד שילבתי את כל ארבעת הכישורים שלי בהוראה, ואני שמחה שהמל"ג הפך גישה זו לגישתו הרשמית. אני מאמינה שהסטודנטים בבצלאל מעוניינים להיות חלק מהקהילה האקדמית הבינלאומית. ידע טוב באנגלית חיוני על מנת להגשים מטרה זו.

אני אלמד את הקורס של רמה בסיסית. הקורס מכוון לבנות יסודות איתנים באנגלית, ובכך להכין את התלמידים לקראת האתגרים של הרמות הגבוהות יותר, ולהגביר את הבטחון העצמי שלהם בשימוש באנגלית הן לצרכים אקדמיים והן בשיחות יום-יומיות.