אנה פארפל-ליטובסקי | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

אנה פארפל-ליטובסקי

שפות ריתקו והלהיבו אותי כל חיי ואני נהנית באותה מידה ללמוד וללמד שפות. החיפוש אחר שיטות יעילות לרכישת שפה היה עבורי למשימה אישית ומקצועית וחוויה מרה לתלמידי. במהלך עשר השנים האחרונות שיפרתי את כישורי בהוראת אנגלית ורוסית כשפה זרה, ליחידים ולקבוצות, בהוראה פרונטלית ומקוונת.

אחרי שעליתי לישראל ב-2017 התחלתי לעבוד כמורה לשפות ב-LinguaCom מרכז פרטי להוראת שפות ושם לימדתי תלמידים עם קשיי למידה. בהמשך עברתי ללמד ב-Global Oneשם לימדתי את עובדי בנק ישראל, E&Y, HP ואחרים. כעבור שנתיים הצטרפתי לעולם האקדמי וכיום אני מלמדת אנגלית לתלמידי מדעי הרוח באוניברסיטה העברית ותלמידי האקדמיה לאמנויות בצלאל.

אני בעלת תואר מוסמך ביחסים בינלאומיים מהאוניברסיטה הממלכתית לשפות על שם N. A. Dobrolyubov. זמן קצר לאחר שסיימתי את חוק לימודי החלטתי לעשות הסבה להוראה. בלימוד עצמי המשכתי ללא הרף לרכוש מיומנויות פדגוגיות, כשאני נעזרת בעמיתי למקצוע ובקורסים מקוונים רבים. לדעתי תקשורת אל מילולית מרתקת לא פחות משפות וזה מסביר את התשוקה האחרת שלי בחיים – הריקוד. גם נושאים פסיכולוגיים אינם זרים לי.