מרחוק | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

מרחוק - תערוכה
תאריך:
10.6.21

תערוכה משותפת של תלמידי בתי הספר עם ״עמיתי בצלאל״.

בשנה האחרונה המושגים: "ריחוק חברתי" ו"למידה מרחוק" נכנסו אל חיינו והכתיבו את דרך ההתנהלות במרחב הציבורי. פעילות ״עמיתי בצלאל״ הושפעה רבות ממושגים אלו. התכנית שבמרכזה שהות בחללי הסטודיו בבתי הספר ויצירת קשר אישי ישיר, דינמי ונטול מתווכים עם התלמידים וקהילת ביה"ס, נאלצה לעבור התאמה ועיצוב מחדש.

בתערוכה "מרחוק" מקובצות עבודות של כלל העמיתים והעמיתות בתכנית, כל אחד ואחת בשיתוף עם התלמידות והתלמידים איתם עבדו במהלך השנה בסטודיו. לקראת התערוכה בחנו העמיתים את המושג 'מרחק' ככלי עבודה ומדידה, כמושג לחשוב בהשראתו או כערך בתוך תהליך היצירה והעבודה. בתערוכה באים לידי ביטוי המדיומים הרבים בהם פועלים העמיתים והעמיתות במהלך השנה: אנימציה, צורפות, אופנה, ציור, איור, מייצג, עיצוב מוצר, אדריכלות וכתיבה.

התערוכה מאפשרת מבט מקרוב על העשייה מבתי הספר השונים וחוויה מקרוב את תהליכי העבודה המגוונים.

פתיחה: 10.6.2021

נעילה: 20.6.2021