מי הבא בתור? חסרות בית, ארכיטקטורה וערים | דר' דניאל טלסניק | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

מי הבא בתור? חסרות בית, ארכיטקטורה וערים | דר' דניאל טלסניק

תאריך:
29.4.22

התכנית לתואר שני בעיצוב אורבני מזמינה את הקהל הרחב להרצאת אורח של דר' דניאל טלסניק במסגרת הקורס "מרחב ציבורי - סְפֵירָה ציבורית" בהנחיית דר' ארז גולני סולומון.

חסרות בית היא בעיה גלובלית הדורשת דיון ופתרון. למרות שארכיטקטורה לבדה אינה יכולה לפתור את בעיית חוסר הבית, נשאלות השאלות: מה היא יכולה לתרום ואילו תפקידים היא יכולה למלא? התערוכה  שואפת לחקור ולהבין את המציאות המורכבת הזו.

דר' דניאל טלסניק הוא אדריכל ואוצר התערוכה ‘Who’s Next? Homelessness, Architecture and Cities’ ב-Architekturmuseum של ה-Technische Universität München . הוא מלמד ב-TU מינכן ולימד גם באוניברסיטת קטוליקה בצ'ילה, אוניברסיטת קולומביה ובמכון הטכנולוגי של אילינוי.

אירוע מקוון
יום שישי |