ג'ואנה דרשוביץ

אני רכזת אנגלית בבצלאל ובשלוחה החרדית של בצלאל. לימדתי בבצלאל החל משנת 2014. בעבר הייתי סגנית מנהלת בבית ספר תיכון בירושלים. במשך כל חיי המקצועיים, כ-38 שנה לימדתי אנגלית כשפה זרה.

עליתי לארץ מאנגליה בשנת 1984 ואני נשואה עם 4 ילדים. בתי הבכורה סיימה לימודי אדריכלות בבצלאל בשנת 2018 ובתי הצעירה תתחיל ללמוד בבצלאל בשנת הלימודים הקרובה. מאז ומתמיד התעניינתי והתלהבתי מאומנות ועיצוב, כמו כן השתתפתי במגוון קורסים בהיסטוריה של אומנות במוזיאון ישראל. בזמני הפנוי אני אוהבת לבקר מוזיאונים של אומנות ועיצוב. בנוסף, לאסוף קטלוגים מהתערוכות בהן ביקרתי.

אני בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה וסטטיסטיקה מהאוניברסיטה במנצ'סטר, "סלפורד". בנוסף, יש לי תואר שני בפסיכולוגיה חינוכית מהאוניברסיטה העברית. כמו כן השלמתי קורס הוראת אנגלית כשפה זרה.

אני מצפה לקבלת שלושת המרצות החדשות ליחידת אנגלית וכן לשנות ולארגון מחדש את כלל קורסי האנגלית כך שהן יתאימו  למסגרת האירופאית ללימודי שפות הCEFR-.