ג'ואנה דרשוביץ | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

ג'ואנה דרשוביץ

ג'ואנה דרשוביץ היא רכזת אנגלית בבצלאל ובשלוחה החרדית של בצלאל. לימדתי בבצלאל החל משנת 2014. בעבר הייתי סגנית מנהלת בבית ספר תיכון בירושלים. במשך כל חיי המקצועיים, כ-38 שנה לימדתי אנגלית כשפה זרה.

עלתה לארץ מאנגליה בשנת 1984 ואני נשואה עם 4 ילדים. מאז ומתמיד התעניינה והתלהבה מאמנות ועיצוב, כמו כן השתתפה במגוון קורסים בהיסטוריה של אומנות במוזיאון ישראל. בזמן הפנוי אוהבת לבקר מוזיאונים של אומנות ועיצוב. בנוסף, לאסוף קטלוגים מהתערוכות בהן ביקרה.

בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה וסטטיסטיקה מהאוניברסיטה במנצ'סטר, "סלפורד". בנוסף, בעלת תואר שני בפסיכולוגיה חינוכית מהאוניברסיטה העברית. כמו כן השלימה קורס הוראת אנגלית כשפה זרה.

מצפה לשנות ולארגן מחדש את כלל קורסי האנגלית כך שהן יתאימו  למסגרת האירופאית ללימודי שפות הCEFR