אדר' עדי סלע וינר | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

אדר' עדי סלע וינר

אדריכלית, מתמחה בשימור ובמורשת תרבות. מרצה במחלקה לארכיטקטורה, בתכנית לתואר שני לעיצוב אורבני ובתואר ראשון בתרבות חזותית וחומרית. מרכזת מטעם בצלאל את פרויקט EDICULA: Educational Digital Innovative Cultural heritage related Learning Activities (Erasmus+ project) בוגרת הפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון ולימודי שימור המורשת הבנויה באוניברסיטת תל אביב. בעלת תואר שני בלימודי שימור ומורשת תרבות מאוניברסיטת רטגרס בניו ג'רסי ודוקטורנטית באוניברסיטת ספיאנצה ברומא. קיבלה פרס ציון לשבח במצויינות בהוראה למורים מן החוץ לשנת תשפ"ב. מתמחה בשימור מורשת אורבנית ונופים אורבניים-היסטוריים, אתיקה בשימור, תיעוד, הערכה וייעוץ שימור. יועצת שימור לאגף לתכנון מרחבי במטה מינהל התכנון, לוועדה המחוזית מחוז דרום ולעיריית חולון. ריכזה את נושא מדיניות השימור במינהל שימור ברשות העתיקות. עדי היא יו"ר בהתנדבות של הוועדה המדעית לדרכי תרבות של איקומוס ישראל.עדה המדעית לדרכי תרבות של איקומוס ישראל.

תמונה
עדי סלע וינר - עבודה
כיכר צינה דיזנגוף - תל אביב, סקר תיעוד מתחמי; עדי סלע וינר, קרן מטרני, טל קציר, 2015; אקריליק על בד באדיבות האמן רפי פרץ